Játssz velünk a Facebook-on!

2014.05.08.

Megköszönve azt a rengeteg lájkot, megosztást és hozzászólást, amit Facebook oldalunkon kaptunk, egy kis játékra invitálunk.

A nyeremény kettő darab belépő a 2014-es Magyar Világtalálkozó Világfalujába!

A jegyek 2014. május 23-ra, péntekre érvényesek a budapesti Syma Központba.
A pénteki programban többek között a Honvéd Együttes, Balázs Fecó koncert, Varga Miklós koncert, a Nyáry nővérek és édesapjuk fellépése, illetve egy talk-showban Takács Nikolas és Csepregi Éva szerepelnek. A zenés programok mellett Gyermek Uradalom, erős emberek Botond Udvara, a Nívó VilágGaléria képzőművészeti gyűjteménye, a Kárpát-medencei magyarság udvara, Panoráma Világklub, barantások, gyógyító sátor és sok más érdekesség várják a látogatókat.
A részleteket a Magyar Világtalálkozó honlapján találod.

A játékban való részvételhez csupán annyit kérünk, hogy ossz meg bármit a Parajdi faház Facebook oldaláról. Lehet ez az oldal maga, bármelyik posztunk, bármelyik album, vagy kép. Bármi, ami neked szimpatikus az oldalon. Nem kell a megosztáshoz semmiféle kötelező szöveget sem írni, egyszerűen csak oszd meg azt, ami igazán tetszik.

A jegyeket egy személy fogja megnyerni, sorsolni május 21-én fogunk, a random.org oldal segítségével.
A nyertest üzenetben fogjuk értesíteni, a jegyeket pedig Budapesten fogjuk tudni átadni.
Minél többször osztasz meg valamit, annál többször kerülsz bele a "kalapba"!

Mindenkinek sok szerencsét és még egyszer köszönjünk mindenkinek, aki a Facebook-on is megtisztelt minket érdeklődésével!